Thank you for June donations
PLEASE READ!
As of right now, this forum and the entire ISO network are near to being closed down for good. We would appreciate it if you could please DONATE just a little towards the server costs until we get ourselves back on our feet. If you wish to DONATE, please click the DONATE button below.
Benefits for DONATING
  • All Ads will be removed
  • You will be promoted from registered user to a Donator user
  • Exclusive access to our chat box to speak with staff
  • We will give you a custom user title

Your username will be features in our donation box message while your donating to the site
We appreciate your dedication and support to keep PS3ISO alive!
0 %
Total Donations to cover the July server costs %1
100 %
Donate to PS3ISO Via Paypal

User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: GTA 5 loading story mode issue!

  1. #1
    Junior Member Starting To Post
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    3

    Default GTA 5 loading story mode issue!

    Help! Grand theft auto v wont go past the loading screen!

  2. #2
    Mid LvL Moderator Immortal lifeline360's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Canada, Vancouver
    Posts
    1,047
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rep Power
    8

    Default

    play it from internal bro or it keeps on loading forever
    +Rep If I was Useful

  3. #3
    Junior Member Contemporary
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    3

    Default

    i ve encounter this problem too.. i update to MM 4.46.03 then re extract the game and then holla it works.. 4.46CFW here..

  4. #4
    Junior Member Starting To Post
    Join Date
    May 2013
    Posts
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    3

    Default

    i have the same problem with gta 5 it just doesn't seem to go by the loading screen, i am on cfw 4.46 rebug lite and i have the latest multiman i am just wondering is there anyway of getting this game to work on a external drive rather than installing it to the internal drive, any help would be much appreciated, thanks in advance if anyone can help me out here.

  5. #5
    Senior Member PS3ISO Supporter screamyx's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    BEHIND YA' !!
    Posts
    144
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6

    Default

    Not sure why there are lots of people with loading problem, did you guys got your copy from torrent ? I think you guys got a bad rip or something.
    by the way that game can work on external without splitting files.
    Nevertheless i still ftp the game into internal, so far so good.

  6. #6
    Senior Member PS3ISO Supporter Exodia's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    166
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rep Power
    3

    Default

    so can i play gta 5 from external? or...

  7. #7
    Senior Member PS3ISO Enthusiast phaseone's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    259
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9

    Default

    I've been playing since the game got leaked from my external HDD with no problems at all. Using Rogero 4.46 with latest MM.

  8. #8
    Junior Member Starting To Post
    Join Date
    May 2013
    Posts
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by phaseone View Post
    I've been playing since the game got leaked from my external HDD with no problems at all. Using Rogero 4.46 with latest MM.
    Maybe mine was just a bad copy i got, could you post me a link to where you got your copy of gta 5 please phaseone. Like the games shows up on multiman does the start up part as it should then when it goes to installing parts of the game it just keeps on loading the game, nothing else happens

  9. #9
    Senior Member Immortal NbAlIvEr100's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Anywhere and Everywhere
    Posts
    1,440
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by phaseone View Post
    I've been playing since the game got leaked from my external HDD with no problems at all. Using Rogero 4.46 with latest MM.
    Yeah seems Rogero is the way to go......seems like most people are having problems with Rebug (as it is with most games) and this game. I too can confirm this game works flawlessly on Rogero 4.46

    Quote Originally Posted by db91 View Post
    Maybe mine was just a bad copy i got, could you post me a link to where you got your copy of gta 5 please phaseone. Like the games shows up on multiman does the start up part as it should then when it goes to installing parts of the game it just keeps on loading the game, nothing else happens
    Try looking for Sahill's upload; its the one I used and works perfectly..... If you know for sure you have the game intact, try playing the game from External with BDemu on.

  10. #10
    Senior Member PS3ISO Enthusiast phaseone's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    259
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9

    Default

    I also got mine from Sahill and also play with BDemu on. So do as NBA said and you should be good.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •