PDA

View Full Version : Does it work with...



NayrEx
19th July 2008, 02:50 AM
the model number scph-79001.

T D
20th July 2008, 05:06 AM
It works with all models. It depends on what swapping method you want.
http://swapmagic3.com/ Do a bit of self research before asking ;)

NayrEx
21st July 2008, 08:02 PM
i did do research before asking im not a hepless person but everyone i checked did not have my model number

and a little bit after that i found out it did